- 3 YUMURTANIN BEYAZI
- 150 GRAM PUDRA ŞEKERİ
- YARIM SU BARDAĞI DAMLA ÇİKOLATA
- 1 SU BARDAĞI UN GİBİ ÇEKİLMİŞ FINDIK İÇİ
- 1 ÇAY BARDAĞI İRİ ÇEKİLMİŞ FINDIK İÇİ
YAPILIŞI:
KURABİYELER TARZ OLARAK ACIBADEM KURABİYESİ GİBİ DIŞI ÇITIR İÇİ YUMUŞAK.
- 3 YUMURTANIN BEYAZINI KREM ŞANTİ KIVAMINA GELENE KADAR ÇIRPIYORUZ.
- ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİNİ VE UN KIVAMINDA ÇEKİLMİŞ FINDIKLARIMIZI EKLEYİP BİRAZ DAHA KARIŞTIRIYORUZ.
- EN SON DAMLA ÇİKOLATA VE İRİ FINDIK PARÇALARINI EKLEYİP KAŞIKLA KARIŞTIRIYORUZ.
- 2 TATLI KAŞIĞI YARDIMI İLE KARIŞIMDAN ALDIĞIMIZ PARÇALARI KAĞIT KEK KALIPLARINA PAYLAŞTIRIYORUZ.
- YAKLAŞIK 120 - 130 DERECEDE ÖNCEDEN ISITILMAMIŞ FIRINDA 45- 50 DK PİŞİRİYORUZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder