MALZEMELER:
- 1 paket yulaflı bisküvi
- 4 su bardağı süt
- 1 paket DR OETKER sakızlı muhallebi
- 8-10 adet mürdüm eriği
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- Yulaflı bisküvileri elimizle parçalayıp 2 yemek kaşığı süt ile iyice eziyoruz. Kuplarımızın dibine paylaştırıyoruz.
- Sakızlı muhallebiyi üzerinde ki tarife göre pişiriyoruz. Soğumadan kuplarımıza paylaştırıyoruz.
- Küçük bir tencerede küçük küçük doğradığımız mürdüm eriklerimizi ve toz şekeri şeker eriyene kadar karıştırarak pişiriyoruz.
- Mürdüm erikleri soğuyunca kupların en üstüne paylaştırıyoruz.
- Buzdolabında en az 1-2 saat bekletip afiyetle yiyebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder